Aleyna Tilki: Onlarla bir iç çamaşırı partisi yapalım

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç şarkıcı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı iç çamaşırlı fotoğrafını eleştirenlere tepki gösterdi.

Aleyna Tilki: Onlarla bir iç çamaşırı partisi yapalım

48'incisi düzenlenen Arhavi Kültür Festivali’nin kapanış gecesinde müzikseverlerle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç şarkıcı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı iç çamaşırlı fotoğrafını eleştirenlere tepki gösterdi.

"DOĞRU YOLDAYIM"

Geçtiğimiz hafta Amerikan müzik dergisi Bilboard’a röportaj veren Aleyna Tilki, kendisi için çok özel bir röportaj olduğunu belirterek, “Kendi hayallerinin peşinden giden genç kadınlara örnek teşkil eden bir röportajdı. Çok gururlandım ve mutlu oldum. Bilboard gibi mecranın benimle röportaj yapmak istemesi benim müziğime değer verdiğim anlamına geliyor ve benim doğru yolda olduğumu gösteriyor” dedi.

'Onlarla bir iç çamaşırı partisi yapalım'

Bilboard haberimi paylaşıyorum, aklı başında olan az sayıdaki insanlar tebrik ediyor. Şarkı söylerken videomu paylaşıyorum, kimsenin bir reaksiyon gösterdiği yok. Ama diğer fotoğrafı paylaşıyorum. Herkes bir anda konuşmaya başlıyor, çok değişik bir kitle. Bunlar gerçek değil, sahte muhafazakarlar. O yüzden 'Onlarla bir iç çamaşırı partisi yapalım' demiştim. Hak ettiler.

Aleyna Tilki, atış talimi yaptı