AK Parti İlçe Yönetimi ve Muhtarlar Gökçeören'de Buluştu

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti İzmit İlçe Yönetimi, AK Parti İzmit Belediyesi Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş ve Muhtarlar Gökçeören Mahalle Konağında Muhtar Mehmet Ali Kaya'nın davetine katıldı.

AK Parti İlçe Yönetimi ve Muhtarlar Gökçeören'de Buluştu

Kocaeli'nin İzmit İlçesine bağlı 5 köyden oluşan Gökçeören'de mahalle konağı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Gökçeören Köyü muhtarı Mehmet Ali Kaya'nın davetine gelen AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti İzmit İlçe Yönetimi, AK Parti İzmit Belediyesi Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, çevre köyleri muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Gökçeören Köyü muhtarı Mehmet Ali Kaya'nın yaptığı konuşmasında; 'öncelikle katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz ve yürüteceğimiz Gökçeören'e dönük çalışmalarımız sizlerinde desteği ile dahada yoğunlaşarak hız kesmeden devam edecek. Bu nedenle bize destek olan işlerimizde yardımcı olan Gökçeören halkına İlçe yönetimimize teşekkür ederim. Sorumlu olduğum Gökçeören bölgesine yeni dönemde daha iyi hizmetler yaparak çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim' şeklinde konuştu.

Muhtarların sırası ile kendilerini tanıtmasından sonra söz alan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, konuşmasında; Mehmet Ali Kaya'ya ve davetlilere teşekkür ederek göreve getirilmemden sonra İzmit'i yeniden AK günlere kavuşturmak için gece gündüz demeden, birlikteliğimize fitne sokmadan, hedefimize ulaşacağız. Bizim amacımız belli. Halka ve hakka hizmet ederek yeniden kazanıp İzmit'i hak ettiği değere taşıyarak bıkmadan, yorulmadan, usanmadan AK günlere geri getireceğiz. Bu bağlamda söz söylemek isteyen, konuşmak isteyen, anlatmak isteyen herkese açığız. Bizlerde hata yapabiliriz, bizde insanız, bazı şeyleri göremeyebiliriz. Sizler bizim gören gözlerimiz, duyan kulaklarımız, tutan ellerimizsiniz. Bizim göremediğimizi, tutamadığımızı, duyamadığımızı sizler duyup bizlere iletirseniz sistemi daha sağlıklı bir şekilde yürütürüz diye düşünüyorum . Bu nedenle  bir kardeşiniz olarak sizden istirhamım budur. Bu şekilde bizi çalıştırırsanız destek olursanız daha sağlıklı bir şekilde daha güzel hizmetler yapacağımıza emin olabilirsiniz' şeklinde konuştu.

Davette manavların meşhur mancarlı pidesi, lokum, çay ikramı yapılırken davete katılanlarla soru cevap yapıldı. Daha sonra söz alan, AK Parti İzmit Belediyesi Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş sözlerine; 'biliyorsunuz ki İzmit Belediyesi Başkanlığı  görevine talip olduk. Bundan sonraki süreçte de inşallah bu yolu beraber yürüyeceğiz. Biz bir irade ortaya koyduk. Resmi olarak süreç henüz başlamadı. Başka adaylarda çıkabilir. Siyasette, hepimiz biliyoruz ki sadece yaşadığınız ilin, ilçenin, takdiri ile değil aynı zamanda bu işin birde sorumlu genel merkezi var.  En önemli kısmı halk. Halka karşı çalışmalar yapıldığında vatandaş ne çalışmalar yapıldığını görüyor.Gerekli cevabı veriyor. Genel merkezimiz büyüklerimiz takdir ederse bu göreve hazırız. Onlarda bu görev senin derler ise benim görmüş olduğum birlik beraberlik içerisinde bu partinin İlçe Başkanlarıyla adaylarıyla, çalışanlarıyla muhtarlarıyla görmüş olduğum kadarı ile İzmit'e bağlı tüm bölgelerde makul bir aday ile bu seçimde başarılı olacağımıza inanıyorum. Umarım tahmin ettiğimiz gibi makul bir aday belirlenir ve ilan edilir. Birlikte seçim çalışmalarına başlarız. Bu kentte birçok Belediye Başkanı geldi geçti. Kimisi eseri ile anılıyor kimisi yaptığı işle anılıyor. Herkese millet bir şekilde puan veriyor. Dolayısıyla en büyük puan sandıkta veriliyor. Milletimiz ne derse boynumuz kıldan ince. Bu kentte yaşamış olduğum ilçeye sizlerle ve partimle beraber bir hizmet etme sevdası ile çıktım. Bu kapsamda iyi bir enerjim olduğunu ve yapacak işlerimiz olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde yola çıktık. Cenab-ı Allah mahcup edecekse nasip etmesin, ama burda hizmet etme fırsatı varsa da Allah yolumuzu açık etsin' şeklinde konuştu.

Programa AK Partiden birçok yönetici Başkan yardımcıları, çevre köy muhtarları, çeşitli dernek Başkanları, çok sayıda vatandaş katıldı.Program toplu fotoğraf ile son buldu.