AK Parti 23'üncü yaşını kutladı: 'Kocaeli olarak Türkiye'ye örnek olmalıyız'

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı'nın 23'üncü kuruluş yıl dönümünde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, 'Bizim Kocaeli teşkilatı olarak önemli bir görevimiz var Türkiye'ye örnek olmak. Kocaeli Teşkilatları 3 teşkilattan biri olmuştur her zaman ve bu sizin emeklerinizin sayesinde' dedi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı bugün 23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı. Türkiye'nin 81 ilinde yoğun katılımlı bir şekilde gerçekleştirilen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telekonferans ile katılım sağladı. SEKA Deniz Restorant'ta gerçekleştirilen etkinliğe; AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Saaddettin Hülagü, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, ilçe başkanları, partili vatandaşlar katılım sağladı.

ERDOĞAN TELEKONFERANSLA BAĞLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bağlantığı canlı yayında yaptığı konuşmada, “Sizlerin vasıtasyla 81 vilayetimizin tamamına 85 milyon vatandaşımın her birine buradan selamlarımı gönderiyorum. Bugün mutluyuz, gururluyuz. Ak Parti ailesi olarak bugün heyecebnalıyız. 23'üncü yaşımıza ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dediğimiz reva olduğumuz bu milletle 23'üncü yılımızı yaşıyoruz. 14 Ağustos 2001'den bu yana AK Parti'nin millete hizmet sancağını iftiharla taşımız tüm teşkilatımıza tek tek teşekkür ediyorum.

“YORULANLARDAN DİNLENMESİNİ İSTİYORUZ”

Bu süreçte iki şey istiyoruz kendini yorgun, bitkin hisseden varsa onlardan kenara çekilip dinlenmesini istiyoruz, ikincisi hangi görevde olursa olsun hiçbir arkadaşım koltuğuna oturup rehavete kapılmamasını istiyoruz. Kimsenin bize ayak bağı olmasına müsaade etmeyiz. Daha uzun yıllar iktidar parti olacağız, uzun yıllar millete hizmet edeceğiz. Birilerinin gazıyla iktidar hayali kuran insanlar ise yine avuçlarını yalaycak. AK Parti Türkiye'nin partisidir. Muhalefeti de söylem düzeyinde değiştirmeyi başardık başörtüsü artık öcü olmaktan çıktı. Türkiye özgürlük konusunda ortak paydada buluşmayı başardı. Laiklik elden gidiyor ya da ülke bölünecek korkusu yerini büyük oranda özgüvene bıraktı. Hangi siyasi görülşe mensup olursak olalım hepimiz aynı gemideyiz yeni delikler açmanın kimseye faydası olmaz. Gemiyi sahili selamete ulaştırmalıyız” dedi.

TALUS: SİZİN ESERİNİZ

Erdoğan'ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus yaptığı konuşmada,”Bugün 81 ilden bağlandık hep bir arada olalım dedik. Sonuçta il başkanlığında benim 18 ayım geçti hep beraberdik. Hakikaten zor bir süreçti. Uzaklardan sesler geliyor insanlar neler neler dediler. Kocaeli'deki teşkilatlarımız gereken cevabı verdi. Kocaeli teşklilatları bütün seçimlerden birinci çıktı bu sizin eserinizdir. 31 Mart Seçimleri'nde de hep birlikteydik. Zor bir süreçti bazen içimizle savaştık ama elimizden geleni yaptık.

“KOCAELİ OLARAK TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLMAMIZ GEREKİYOR”

23 yaş güzel bir yaş. Biz teşkliatlarımızla seçimden sonra istişare ettik. AK Parti gidiyor artık salon dolduramaz diyenlere teşkliatlarımız güzel bir cevap verdi. İlçe danışmalarımız heyecanlıydı. İl danışmamız da coşkuluydu herkes kendini 10 Ağustos'a göre ayarladığını söyledi çok güzel bir danışma yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum bu süreçte hep birlikte olduk ve süreç devam ediyor. Kongre sürecimiz var ve Kocaelimiz her zaman olduğu gibi elinden geleni yapacak. Bizim Kocaeli teşkilatı olarak önemli bir görevimiz var Türkiye'ye örnek olmak. Kocaeli Teşkilatları 3 teşkilattan biri olmuştur her zaman ve bu sizin emeklerinizin sayesinde. Bu süreçte emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

BAKKOCAELİ

Bakmadan Geçme