Ayşe Sayan, Pişmaniye Festivali'ne damga vuracak

Kocaeli'nin kına organizasyon ekipleri arasında en deneyimli firmalarından biri olan Ayşe Sayan Organizasyon, İzmit Belediyesi tarafınca düzenlenen 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali'nde 2 büyük gösteri yapacak

İzmit'in sembol tatlısı pişmaniyenin tanıtıldığı ve kültür sanat etkinliklerinin de yer aldığı, İzmit Belediyesi tarafınca düzenlenen 12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali, 3 gün boyunca büyük etkinliklere imza atacak. Farklı söyleşiler, dans gösterileri, yarışmalar, konserler, video gösterimleri, atölye, defile ve Pişmaniye Tarihi başlıklı bir fotoğraf sergisinin yer aldığı festival programı birçok ünlü ismi ağırlayacak.

AYŞE SAYAN ORGANİZASYON'DAN 2 BÜYÜK GÖSTERİ

Kocaeli'nin kına organizasyon ekipleri arasında en deneyimli firmalarından olan Ayşe Sayan Organizasyon da festivalde yer alacak. Türkiye'nin her yerinde söz – nişan, kına gecesi, nikâh, düğün, sünnet düğünü ve kurumsal organizasyonlar da dâhil olmak üzere her türlü ihtiyaca tek bir çatı altında cevap verebilen Ayşe Sayan Organizasyon, festivalde 2 büyük gösteri düzenleyecek.

KAFTAN-I EDA DEFİLESİ BÜYÜLEYECEK

12. Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali'nin 2'nci gününde Ayşe Sayan imzalı tasarım kaftanlar düzenlenen defileyle sergilenecek. 26 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00'da Kent Meydanı'nda düzenlenecek olan “Kaftan-ı Eda defilesi” izleyenleri büyülemeyi amaçlıyor.

FESTİVAL ATEŞ DANS GÖSTERİSİYLE KAPANACAK

3 gün boyunca sürecek olan festivalin kapanışı dans gösterileriyle taçlanacak. 27 Ağustos Pazar günü saat 18.30'da Ayşe Sayan Organizasyon'un Ateş Dans Gösterisi, festivalin en dikkat çekici gösterisi olacak. Ateş Dans Gösterisi'nin ardından saat 19.15'te dans gruplarının performanslarını sergileyeceği gala gecesiyle festival sona erecek.

BAKKOCAELİ

Bakmadan Geçme