Bir telefonla diş hizmeti evinizde …

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde ,Evde sağlık hizmetleri kapsamında yürütülen evde ağız diş sağlığı uygulaması sayesinde diş temizliğinden dolguya, protezden evde diş röntgeni çekimine dek pek çok tedavi, hastanın hastaneye gitmesine gerek kalmadan yapılabiliyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından hastaneye gidemeyecek durumdaki engelli, yaşlı ya da yatağa bağımlı hastaların rutin tıbbi ihtiyaçlarını hastaneye gitmelerine gerek kalmadan evlerinde karşılamak üzere uygulanmaya başlanan 'Evde Sağlık Hizmetleri' sayesinde yüzbinlerce hasta ve yakınının hayatı kolaylaştı.

ANESTEZİ GEREKTİRMEYEN TÜM TEDEVİLER YAPILIYOR

2012 yılında yayınlanan bir genelge ile yürürlüğe giren evde ağız diş sağlığı hizmetleriyle ise diş problemlerinin sık görüldüğü bu hastaların, doktora gitmesine gerek kalmadan tedavileri gerçekleştiriliyor. Hastaların genel anestezi gerektirmeyen neredeyse tüm diş tedavileri evde, kendi ortamlarında yapılıyor. İçinde her türlü cihazın yer aldığı mobil diş üniteleri ile hasta muayene ve tedavilerine giden diş ekipleri diş çekiminden protez yapımına her türlü işlemi ev ortamında yapabiliyor.

DENEYİMLİ EKİP

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi evde Sağlık Birimi Ekibi , Evde Sağlık Birimi Sorumlusu Dt. Kemal Karadeniz, Sağlık Memuru Nihat Orhan ve hemşire Ayfer Can'dan oluşuyor. Ekip Evde Sağlık ihtiyacı olan tüm hastalara hastaneye gelmeden tedavilerini evde yapıyor

444 28 83 ARAMAK YETERLİ

Evde Sağlık hizmeti aramak için 444 38 83 numaralı telefonu arayıp taleplerini ve iletişim bilgilerini vermeleri yeterli. Ekip randevu talebini aldıktan sonra en kısa sürede hastaya dönerek randevu oluşturuluyor.

BAKKOCAELİ

Bakmadan Geçme