Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli'de sloganlarla karşılandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli Kongre Merkezi'ne girmesiyle birlikte salonda bulunanlar, Erdoğan'ı 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganıyla karşılayarak 'Kardan Aydınlık' parçasına hep birlikte eşlik etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün bir dizi program için Kocaeli'ye geldi. İlk olarak Kocaeli Kongre Merkezi'nde saat 14.00'da gerçekleştirilen, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Merkez Kurultayı'na katılım sağlayan Erdoğan daha sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ve AMATEM binasının da içinde bulunduğu birçok hizmetin resmi açılışlarını gerçekleştirecek.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi öncesi Kocaeli Kongre Merkezi'nde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, salon ise tıklım tıklım doluydu. Erdoğan'ın g'lişini sabırsızlıkla bekleyen ÖNDER üyeleri ‘Kardan Aydınlık' parçasına eşlik ederek Filistin'e olan desteklerini gösterdi.

YOĞUN KATILIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılım sağladığı kurultaya; ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Fatma Betül Sayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Diyanet İşleri Bakanı Ali Erbaş, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, KİHMED Başkanı Mehmet Erenoğlu, belediye başkanları, Cumhur İttifakı İl Başkanları ve yöneticileri ile birlikte davetliler katıldı.

BAKKOCAELİ

Bakmadan Geçme