Kandıralılar Bakan Kurumu protesto etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un AK Parti'nin 108'inci Genişletilmiş il danışma meclisinde konuşma yaptığı sırada Kandıra halkı ilçeye yapılması planlanan çöp tesisine tepki gösterdi

AK Parti'nin 108'inci Genişletilmiş il danışma meclisi bugün Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan bugün danışma meclisine katılmak üzere kentimize geldi. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Sami Çakır, Veysal Tipioğlu, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran ve partililer katıldı.

BAKAN'A ÇÖP TESİSİ TEPKİSİ

Bakan Kurum'un Danışma meclisinde konuşma yaptığı esnada ilçelerine çöp tesisi yapılması planlanan Kandıra halkı tepki gösterdi. Vatandaşlar Bakan Kurum'un konuşmasını sık sık sloganlarla kesti.

BİRLİKTE KONUŞACAĞIZ

Eylem yapan vatandaşlara seslenen Kurum, “Arkadaşlar ben sizi dinleyeceğim. Önce konuşmamızı yapalım. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız çöp tesisi ile ilgili konuşmasını yaptı. Bir araya gelerek konuşacağız. Biz Kocaeli'miz için en güzel ve doğru olanı yaptık. İnşallah bundan sonra ki süreçte de aynı şekilde ilerleyeceğiz” dedi.

BAKKOCAELİ

Bakmadan Geçme