Muharrem Tutuş'a il başkanlığı teklifi!

Yeni bir parti kurmak için çalışmalarına devam eden Yavuz Ağıralioğlu'nun Kocaeli'de görevlendirdiği heyet çalışmalarını sürdürüyor. Heyetin kulislerde birçok isimle görüşmelerini sürdürdüğü konuşulurken il başkanlığı için son olarak 31 Mart 2024 tarihinde AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı gösterilen Muharrem Tutuş'a teklif götürüldü. Tutuş ise bu teklifi kabul etmedi.

KOCAELİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İYİ Parti İstanbul eski Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti'den 2023 Genel Seçimleri öncesi atılan yanlış adımlar nedeniyle ayrıldığını ve parti kuracağını açıklamıştı. Ağıralioğlu'nun kararı sonrası yeni kurulacak parti, adı ve logusu başta olmak üzere şehir teşkilatlanmalarına yönelik de çalışmalar sürüyor. Kurulacak partinin Marmara Bölge Sorumlusu olarak ise eski İYİ Partili Yasemin Met ismi belirlenmişti. Met geçtiğimiz haftalarda Ağıralioğlu'nu Kocaeli'de iş dünyası ile bir araya getirmişti.

MUHARREM TUTUŞ'A TEKLİF GÖTÜRDÜLER

Yeni kurulacak partinin il başkanlığı için Nurettin Bulut, Gencay Yıldıztekin ve birçok ismin adı geçerken sürpriz bir isme il başkanlığı teklifinde bulunuldu. AK Parti'de İzmit Belediyesi Meclis Üyeliği, İzmit İlçe Başkanlığı görevleri sonrasında son olarak yerel seçimlerde AK İzmit Belediye Başkan Adayı olan Muharrem Tutuş'a bir heyetin giderek yeni kurulacak parti için il başkanlığı teklifini ilettiğini öğrenildi. Tutuş'un ise heyetin teklifini teşekkür ederek reddettiği bilgisine ulaşıldı.

TEKLİFİ REDDETTİ

Muharrem Tutuş'un heyetin teklifini teşekkür ederek reddettiği bilgisine ulaşıldı.

BAKKOCAELİ

Bakmadan Geçme