Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut hayatını kaybetti

Tiktok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'de yaşadığı lüks bir sitenin 5'inci katındaki dairesinden atlayarak hayatına son verdi. Aykut'un ölümünden saatler önce 'Kilo alamıyorum' diyerek paylaşım yapması ve evini temizlediği anlarını yayınlaması dikkat çekti. Kübra Aykut'un sevgilisinin ise kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan ve kısa süre önce tahliye olan Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya olduğu belirlendi. Kübra Aykut'un ölümünü, bıraktığı o mektup aydınlatacak!

Site güvenliği tarafından durumun haber verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekibi çağırıldı. Olay yerine giden sağlık ekiplerinin, yaptıkları kontrolde Kübra Aykut'un hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kübra Aykut'un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından morga kaldırıldı.

İNTİHAR ETMEDEN ÖNCE EVİNİ TEMİZLEMİŞ

Kübra Aykut'un intihar etmeden önce evini temizlediği ve o anları sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

Öte yandan Kübra Aykut'un sevgilim diye bahsettiği kişi ise fenomen Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya çıktı. Kübra Aykut'un ölüm haberini alan Dilan Polat ile Engin Polat, soluğu hastanede aldı.

İNTİHAR ÖNCESİ NOT BIRAKMIŞ

Kübra Aykut'un ölümünün ardından inceleme başlatıldı. Öyle ki genç fenomenin intihar öncesi bir mektup bıraktığı, Aykut'un mektubunda telefonunun şifresini de yazdığı iddiası ortaya çıktı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Sabah

BAKKOCAELİ

Bakmadan Geçme