Talus: Küskün ve dargın kimseyi bırakmayacağız

AK Parti Gölcük İlçe Kongresi coşkulu bir şekilde başladı. Kongrede konuşma yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, 'Dünya olağanüstü dönemlerden geçiyor insanların geleceği yeniden yazılıyor. Bir ve beraber olmalıyız bu bir tercih değil zorunluluk başka türlü başa çıkamayız' dedi

AK Parti'de ilçe kongreleri hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Kocaeli'de ilçe kongreleri geçen hafta sonu Kartepe ve Darıca ile başlamıştı. Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin katıldığı kongrede Kartepe İlçe Başkanı Murat Yılmaz seçilmişti. Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in katıldığı kongrede Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar olmuştu.

GÖLCÜK'TE TEK ADAY KEMAL YAVUZ

AK Parti Gölcük İlçe Kongresi bugün Gölcük Kavaklı Kongre Sarayı'nda başladı. Kongrede mevcut Başkan Kemal Yavuz tek aday olarak seçime katıldı. 401 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede ilçe başkanı dahil 30 ilçe yönetimi, 52 il delegesi seçilecek.

YOĞUN KATILIM

Programa; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Saadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük İlçe Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MKYK Üyesi İlyas Şeker, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, İl Başkanı Şahin Talus, Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz katılım sağladı.

“BİR VE BERABER OLMAK ZORUNDAYIZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Buna mani olamadılar olmayacaklar. Oyun oynayanlar emellerine ulaşamayacaklar. 15 Temmuz elebaşı öldü. Ateşi bol olsun. Bu halka boyunduruk vuramayacaksanız başaramadılar sonsuza kadar da başaramayacaklar. Dünya olağanüstü dönemlerden geçiyor insanların geleceği yeniden yazılıyor. Bir ve beraber olmalıyız bu bir tercih değil zorunluluk başka türlü başa çıkamayız.

“GÖLCÜK TEŞKİLATI HER ZAMAN REİSİ'NİN YANINDA OLDU”

Hedefte biz varız Türkiye var. Güneydoğu'da atılan bombalarla Gazze'ye atılan bombalar aynı. Ama sömürülmüş zihniyetler kötü emellere canlı kalkan oluyor. Dünya düzeninin siperi Türkiye'dir. Kökü bu topraklarda olan her bir vatandaşımızla her zamankinden daha da birlik ve beraber olma zamanı. Çöpleri toplamak için mesaj trafiği yapanlar lütfen gölge etmesinler. Biz bu süreçte daha çok çalışacağız. Küskün ve dargın kimseyi bırakmayacağız elimizi herkese uzattık bunu daha da çok yapacağız. Türkiye için herkesi bir olmaya beraber olmaya çalışacağız. Gölcük Teşkilatları kuruluşundan beri her zaman Reisi'nin yanında oldu” şeklinde konuştu.

BAKKOCAELİ

Bakmadan Geçme