Yine hasar yine zarar!

Yapılan tüm uyarılara rağmen Kocaelispor- Manisa maçında 50 koltuk kullanılamaz hale geldi, 63 adet koltuk mekanizması kırıldı. Stadyuma zarar veren kişiler hakkında 6222 sayılı kanunu işlem yapılacak ve para cezası uygulanacak

HODRİ MEYDAN AÇIKLAMA YAPTI

Kocaelispor- Manisa FK maçı sonrası Stadyum Müdürlüğü ile Kocaelispor Kulübü arasında yapılan hasar tutanağı sonrası kırılan koltuklar tespit edildi. Hodri Meydan'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü stadyumumuzun maraton tribününde 50 adet koltuk, numaralı tribününde 63 adet koltuk, C Blok 3. kat asansör kapısı kırığı, C Blok 1 ve 3. katlarda ise çift açılır kapanır 4+4 ebatında iki adet kapının kırıldığı Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tespit edilip, bu hasar kulübümüze fatura edilmiştir.

YASAL İŞLEM YAPILACAK

"Kulübümüz, stadyumumuza zarar veren kişileri kamera ve Passolig sistemi yardımıyla tespit ederek, bu kişiler hakkında 6222 sayılı kanunu işleme alacak ve para cezası uygulanacaktır. Bu uygulama, evimizde oynadığımız her müsabakada devam edecektir. Türkiye'nin en güzide stadyumlarından bir tanesi olan stadyumumuza, bilerek ve isteyerek zarar veren kişileri kesinlikle kınıyor ve yapılan bu davranışları asla tasvip etmiyoruz."

BAKKOCAELİ

Bakmadan Geçme