BURTARIM 2023 20. kez kapılarını açtı

BURTARIM Bursa 20. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ve Bursa 15. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı 3 - 7 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılıyor.

BURTARIM 2023 20. kez kapılarını açtı

Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde sektörün önde gelen temsilcilerini bir araya getirecek olan 20. Bursa Tarım ve Hayvancılık fuarları, 75 Bin m2 net sergileme alanında; Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri, sera teknolojileri, su ve sulama teknolojileri, canlı hayvan yetiştiriciliği, hayvansal üretim makineleri ve ekolojik tarım gibi sektöre ilişkin birçok konuyu kapsayacak. 

Fuarda açık alanda traktör ve ekipmanları, kapalı alanda ise tohum, sulama sistemleri, hayvancılık ekipmanları, zirai ilaçlama, gübre sebze-meyvecilik, ekolojik tarım, bitki beslemeden fide ve fidana kadar geniş ürün grubu yer almaktadır.

Bursa Tarım Fuarına İzmit'ten katılım sağlayan, Sözer Orman Ürünleri Erkunt, Yılmaz Traktör New Holland, Çiftçiler Traktör Case, Buruşoğlu Traktör Kubota, Cici Traktör Deutsch ve birçok firma markalarıyla katılım sağlıyor.

Girişlerin ücretsiz olduğu fuar 3-6 Ekim tarihlerinde 09.30 – 18.00, 7 Ekim’de ise 09.30 – 17.00 saatleri arasında kadar ziyaret edilebilecek.