Büyükakın: 'Milletimizin beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz'

AK Parti'de belediye başkanları kampa girdi. Ankara Kızılcahamam'daki kampın ilk gününde tecrübeler paylaşıldı. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanlarıyla bir araya gelecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 'Rehavete kapılmadan, kibirlenmeden ve büyüklenmeden, milletimizin beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz' dedi.

Büyükakın: 'Milletimizin beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz'

AK Parti'de seçim sonrası istişare toplantıları sürüyor. Milletvekillerinin ardından bu kez de belediye başkanları Ankara Kızılcahamam'da kampa girdi. Kampın ikinci gününde Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanlarıyla bir araya gelecek.

REHAVETE KAPILMADAN DEVAM EDECEĞİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Milletimiz ve memleketimiz için her geçen gün daha iyisini yapma gayretiyle, ülkemizi geliştirme ve milletimizin refah seviyesini yükseltme hedefine doğru istişare yoluyla ilerlemeye devam ediyoruz. Dün başlayan Kızılcahamam Kampımızın ikinci günü de yoğun bir gündemle sürüyor. Bugün Bakanlık ve Başkanlıklarımızın sunumlarını dinleyecek, ardından Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile genel bir değerlendirme toplantısına katılacağız. Tevazu ve samimiyetten taviz vermeden önümüzdeki hizmet dönemini tam anlamıyla bir icraat, eser ve hizmet seferberliğine dönüştürmeyi sürdüreceğiz. Her birimiz ilimizde ve ilçelerimizde davamıza, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacak, gayret gösterecek ve özveriyle çabalayacağız. Rehavete kapılmadan, kibirlenmeden ve büyüklenmeden, milletimizin beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz. Yolumuz açık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.