Büyükakın: Şeytan taşlamaktan ibadet yapamıyoruz

AK Parti Gölcük İlçe Kongresi coşkulu bir şekilde başladı. Kongrede konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 'Gerçek vatanseverlerle sureti haktan görünen vatanseverler gibi naralar atan ama ayağına taş dolansın diye bekleyenlerin ayrıştığı noktaya geleceğiz. Türkiye için bahar vaktidir. Derin bir kıştan uyanma vaktidir. Baharın müjdecisidir.' dedi

Büyükakın: Şeytan taşlamaktan ibadet yapamıyoruz

AK Parti’de ilçe kongreleri hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Kocaeli’de ilçe kongreleri geçen hafta sonu Kartepe ve Darıca ile başlamıştı. Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’nin katıldığı kongrede Kartepe İlçe Başkanı Murat Yılmaz seçilmişti. Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katıldığı kongrede Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar olmuştu.

 

GÖLCÜK’TE TEK ADAY KEMAL YAVUZ

AK Parti Gölcük İlçe Kongresi bugün Gölcük Kavaklı Kongre Sarayı’nda başladı. Kongrede mevcut Başkan Kemal Yavuz tek aday olarak seçime katıldı. 401 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede ilçe başkanı dahil 30 ilçe yönetimi, 52 il delegesi seçilecek.

 

YOĞUN KATILIM

Programa; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Saadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük İlçe Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MKYK Üyesi İlyas Şeker, İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, İl Başkanı Şahin Talus, Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz katılım sağladı.

 

“SİZİN SAYENİZDE OLDU”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “İntikam soğuk yenecek bir yemektir bubnların hepsinin intikamı tek tek alınacak. Kimin yaptığını biliyoruz sadece o yemeğin yenecek zamanını bekliyoruz. Türkiye artık eski Türkiye değil onlar da çok iyi biliyorlar. Türkiye’yi vesayet rejiminden kurtardınız. Yüksek rütbeli askerlerin parmak salladığı Türkiye’yi değişrmediniz dünyadaki küresel efendilerin parmak salladığı Türkiye’yi de değiştirdiniz. Bunların hepsi sizin sayenizde oldu.

 

“BURAYA GÖREVLE GELİNMEZ”

AK Parti görevlilerin partisi değil gönüllülerin partisi. Buraya görevle gelinmez. Bu gönül işi. Aslolan teşkilat aslolan sizin davanıza inanmış insanların varlığı. Her fırsatta bu memleketin sinir uçlarına dokunmayı vazife bilenler var. Hiç boş durmuyorlar her fırsatı değerlendiriyorlar. Bunların her biri farklı yerde organize olmuş ama yukardan bir el bunları toplu bir şekilde organize ediyor.

 

“ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN ZAMAN BULAMIYORUZ”

Eski Türkiye nere? Yeni Türkiye nere? Biz kendi gemimizle Somali’de arama yapıyoruz. Bütün dünyanın önemli güçleri Afrika’da mücadele veriyor biz bunları konuşamıyoruz ki şeytan taşlamaktan zaman bulamıyoruzki ibadet yapmaya. Dün yapılanlarla alay ediyorlardı. Sizin niyetiniz efendilerinize şirinlik yapmak. Sizin sayenizde Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesiyle Cumhur İttifakı’nın kararlı duruşuyla biz yolumuza devam edececeğiz. Gerçek vatanseverlerle sureti haktan görünen vatanseverler gibi naralar atan ama ayağına taş dolansın diye bekleyenlerin ayrıltığı noktaya geleceğiz. Türkiye için bahar vaktidir. Derin bir kıştan uyanma vaktidir. Baharın müjdecisidir.

 

“EN FAZLA CANINIZI ALIRLAR”

21. yüzyılın yeni Türkiye’sinin temellerini de atıp büyük bir ülke olma yolunda ilerleyeceğiz bu kongreler bu yüzdendir. Sizin iknanız olmadan başarılması mümkün değil. Sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya söz mü? Ahitten dönmek yok. İnadına daha fazla çalışmak var. Ne yaparlarsa yapsınlar yoldan dönmeyeceğiz en fazla ne yaparlar en fazla canınızı alırlar. Zaten canınızı vermeyecek misiniz?” dedi.