Ceylan'dan Erdoğan'a teşekkür: 'Sayenizde en güçlü dönemimizi yaşıyoruz'

ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan kurultayda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini belirterek, 'İmam hatipliler olarak tarihimizin en güçlü dönemini yaşıyorsak sizin sayenizdedir Sayın Cumhurbaşkanım. Sizler nasıl imam hatiplileri yalnız bırakmadıysanız bizlerde sizleri yalnız bırakmayacağız' dedi

Ceylan'dan Erdoğan'a teşekkür: 'Sayenizde en güçlü dönemimizi yaşıyoruz'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün bir dizi program için Kocaeli’ye geldi. İlk olarak Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 14.00’da gerçekleştirilen, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Merkez Kurultayı’na katılım sağlayan Erdoğan daha sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ve AMATEM binasının da içinde bulunduğu birçok hizmetin resmi açılışlarını gerçekleştirecek.

 

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi öncesi Kocaeli Kongre Merkezi’nde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, salon ise tıklım tıklım doluydu. Erdoğan'ın g’lişini sabırsızlıkla bekleyen ÖNDER üyeleri ‘Kardan Aydınlık’ parçasına eşlik ederek Filistin’e olan desteklerini gösterdi.

 

YOĞUN KATILIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım sağladığı kurultaya; ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Fatma Betül Sayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Diyanet İşleri Bakanı Ali Erbaş, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, KİHMED Başkanı Mehmet Erenoğlu, belediye başkanları, Cumhur İttifakı İl Başkanları ve yöneticileri ile birlikte davetliler katıldı.

 

CEYLAN: REHBER VE ÖN AÇICI OLDUNUZ

ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, “Vatanına ve milletimne sevdalı gençlerin yetişmesinin öncülüğünü yapan Sayın Cumhurbaşkanımız ailenizin arasına hoş geldiniz. Bizlere her konuda rehber ve ön açıcı oldunuz. Son 20 yıla baktığımızda hayallerimizin bile ötesindeki çok kıymetli işlerin yapıldığını görüyoruz. Sizlerin güçlü duruşlarıyla yeri geldiğinde meydanları doldurduğumuz yeri geldiğinde dertlerimiz hep çözüm buldu.

 

“ÖZ EVLATLARINIZ OLARAK BİZ DE SİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

28 Şubat tarihinde genç kızlarımızın eğitim hakkı engellenirken sizler sayesinde o günler geride kaldı. Gençlerimiz artık hak ettiği gibi eğitimden yararlanıyor. Bugün imam hatipliler olarak tarihimizin en güçlü dönemini yaşıyorsak ülkemizin dört bir yanında okullarımız eğitim veriyorsa sizin sayenizdedir Sayın Cumhurbaşkanım. Sizler nasıl imam hatiplileri yalnız bırakmadıysanız bizlerde bu milletin öz evladı olarak bu yolculukta sizleri hiç yalnız bırakmadık asla da bırakmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanım sizlerin sayesinde filizlenen her bir imam hatip mezunları için sizlere şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullanarak yeni şiar metinlerini okudu.