Enes Furkan Bilgiçli yeni yaşını kutladı

İş dünyasında ve toplumsal projelerde adından sıkça söz ettiren Enes Furkan Bilgiçli'nin doğum günü İstanbul'un en gözde mekanı Leila Cabaret sahnesinde coşkulu bir şekilde kutlandı. Başarılı iş insanının doğum günü adeta yıldızlar geçidine dönüştü. Basın , sanat , magazin ve iş dünyasından katılan dostlarıyla bu özel gününü paylaşarak yeni yaşına adım attı

Enes Furkan Bilgiçli yeni yaşını kutladı

İş dünyasında ve toplumsal projelerde adından sıkça söz ettiren Enes Furkan Bilgiçli'nin doğum günü İstanbul’un en gözde mekanı Leila Cabaret sahnesinde coşkulu bir şekilde kutlandı. Başarılı iş insanının doğum günü adeta yıldızlar geçidine dönüştü. Basın , sanat , magazin ve iş dünyasından katılan dostlarıyla bu özel gününü paylaşarak yeni yaşına adım attı.

COŞKULU KUTLAMA

Etkinliğin organizasyonu başarılı iş kadını Seda Gözen üstlendi.A'dan Z'ye her detayıyla ilgilenen Gözen dostu Bilgiçli için günler öncesinden hazırlıklara başladığını dile getirdi. Gecede başarılı ve ünlü sanatçı Sevtuğ Kasapbaşoğlu da dostu Bilgiçliyi yalnız bırakmayarak sahne aldı ve tüm katılanlara mükemmel bir müzik ziyafeti verdi.

“RUHUM GENÇ”

Doğum günü etkinliğinde World Türk kanalından İzmitli gazeteci Hazım Özenir’e açıklama yapan
Enes Furkan Bilgiçli, “ Hayatımda bana destek olan herkese minnettarım. Yeni yaşımda tüm sevenlerim yine beni yalnız bırakmadı. Gerçekten katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim . Her geçen yıl biraz daha şarap gibi oluyorum sanırım . Asla yaşlandığımıda düşünmüyorum ruhum genç” dedi.