Ertuğrul Sağlam, '2 puan ortalaması bizi Süper Lig hedefine ulaştıracak'

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kocaeli Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Sağlam, '2 puan ortalaması bizi Süper Lig hedefine ulaştıracak' dedi

Ertuğrul Sağlam, '2 puan ortalaması bizi Süper Lig hedefine ulaştıracak'

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 8 haftalık süreci basın mensuplarıyla paylaştı. Basın toplantısına 39 yıllık futbol kariyerinin detaylarını anlatarak başlayan teknik adam Sağlam,” Sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. 15 yıllık Süper Lig özlemine son vermek için şampiyonluk kadrosu kurduk. Son hafta 2 istediğimiz oyuncuyu alamadık. Ama iyi bir transfer dönemi geçirdik. İsabet oranı yüksek olan transferler yaptık.Sezona iyi başladık. Daha sonra 2 maçta gördüğümüz 4 kırmızı kart ve hakem hataları bizi olumsuz etkiledi. Markao’un sakatlığı nedeniyle henüz kendisinden faydalanamadık. Ama her şeye rağmen 16 puanla lideriz” dedi.

"BİRBİRİMİZE SARILACAĞIZ"

“Zorlu bir maratonun içindeyiz. Birbirimize sarılarak, sonuna kadar iyi ve kötü günde destek olmalıyız. Hep birlikte sorumluluk alarak, daha fazla çalışacağız ve fedakarlık yapacağız. Bizi zirveden indirmek için uğraşacaklar. Kocaelispor’un başarısını istiyorsak yerel basından destek bekliyoruz. Taraftarımız takımını kayıtsız şartsız desteklerse, iyi ve kötü günde yanımızda olursa bizi daha çok motive eder. Daha coşkulu ve dolu tribünler önünde oynamalıyız.

Tribünlerden gelen olumsuz tepkiler takımın performansını düşürüyor. Sosyal medya çirkin, birbirine hakaret ettiği bir mecra haline geldi. Bu oyuncuların hepsi şanlı Kocaelispor formasını temsil ediyor. 19 oyuncumuz var. Markao sakat. Kaleciler hariç, Kadromuzdaki tüm oyuncuları ihtiyacımız var. Bazı ahlaksızların yaptıklarına izin vermeyeceğiz.”

 

"DENK GÜÇLER VAR"

Çağdaş Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Yiğit Özcan’ın maç başına 2 puan ortalamasının yeterli olup olmadığına dair sorduğu soruya Ertuğrul Sağlam şunları söyledi;” Oyuncu yapısı olarak 7-8 takımın denk güçleri birbirine yakın. Favori takımlar kaybediyor. Sürpriz sonuçlar alınıyor. Herkes herkesi yenebillyor. Herkes birbirinden puan alabiliyor. 2 puan ortalaması bizi Süper Lig hedefine ulaştıracağını düşünüyorum” dedi.