Filistin İçin Özgürlük Konvoyu Kocaeli'de

İsrail'i protesto etmek amacıyla İstanbul'dan İncirlik Üssü'ne doğru yola çıkan 'Filistin İçin Özgürlük Konvoyu'nun bugünkü durağı Kocaeli oldu. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, 'Bütün insanlığı protesto etmeye davet ediyoruz. Mısır'a söylüyorum. Bu kapıyı açın' dedi

Filistin İçin Özgürlük Konvoyu Kocaeli'de

İsrail ile Filistin arasında çatışmalar sürerken, İsrail devletinin sivillere yönelik saldırıları da devam ediyor. İnsani Yardım Vakfı ise (İHH) Filistin halkına destek olmak ve İsrail’i protesto etmek amacıyla Filistin İçin Özgürlük Konvoyu oluşturdu. İstanbul'dan Adana İncirlik Üssü'ne doğru yola çıkan konvoyun bugünkü durağı ise Kocaeli oldu. Kocaeli Kongre Merkezi önünde mola veren İHH üyeleri, Cuma namazının ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

“ASRIMIZIN EN KANLI SAVAŞI”

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bugün belki de asrımızın en kanlı savaşlarından biriyle karşı karşıyayız. Vietnam'da attıkları bombalardan daha fazla, Hiroşima’da attıklarından daha fazla bomba attılar. Afganistan Savaşı'nda kullandıklarından çok daha ötesini kullandılar. Yetmedi emperyalizmi gemilerini geçirdi. Düşünebiliyor musunuz? Cenevre Sözleşmesine göre bir bölgede eğer savaş varsa oraya insani yardım göndermek için devletler gerekirse zor kullanma hakkına şahit iken bütün uluslararası sözleşmeleri ihlal edip yok saydılar. Şimdi de ateşkes için pazarlık yaparken şunu verirsen şunu yaparsan ben kadın ve çocukların bir kısmının çıkmasına yani yaralı olarak çıkmasına izin veririm diyor. Dünyanın neresinde görüldü ki yaralılar için pazarlık yapılsın.

‘BU EMPERYALİZM BİTECEK’

Ama unutmayın, bizim hedefimiz sadece İncirlik değil. İncirlik'i hedef almak küçüklüktür. Biz sekiz yüz tane Amerika'nın üssünü hedef alıyoruz. Dünyanın bütün halklarını buraya yönlendireceğiz. Biliyorsunuz dünya haklarıyla birlikte hareket ediyoruz. Bütün insanlığı protesto etmeye davet ediyoruz. Bu emperyalizm bitecek Allah'ın izniyle. Bu Siyonizm de bitecek.  Ben buradan Yunanistan'a da sesleniyorum. Türkiye'yle bir hesabın varsa masaya gel otur bunu konuşalım. Haklar olarak konuşuyoruz siz de devletler olarak konuşun. Ama bu Amerika'ya ne diye topraklarını açıyorsun? Bence Türkiye'yle bir bölge oluştur. Bu Amerika'yı buradan gönder. Kendi hesabınızı kendiniz yapın.

‘NETAHYAHU HİTLER’DİR’

Bize destek veren bir sürü Yahudi var. Bunu benimsemiyor. Yahudi çocuklar şu anda okullarına gidemiyor korkudan. Niye Çünkü dünyada Yahudiliğe karşı kini artırdı. İkinci Dünya Savaşı'nı Hitler çıkardıysa üçüncü dünya savaşında bunlar çıkartıyor. Netanyahu çıkartıyor. Netanyahu aslında bir Hitler'dir Çünkü Hitler'de dikkat ederseniz Yahudilerin bir kısmına nefret oluşturdu ve katletti. Diğer kısmını İsrail'e gönderilmesine sebep oldu. Şimdi bunlar dünyada yine Yahudilere nefreti arttıracaklar. Avrupa'nın tarihinde Yahudilere karşı hep katliam vardır. Kime güveniyorsunuz? Zafer Partisi Başkanı Ümit’e mi güveniyorsunuz? CIA ve MOSSAD ajanlarını çok iyi biliyoruz. Ümit'i de unutmayacağız. Sizin bu hoyratlığınızı da unutmayacağız.

HESABI SORULUR’

Bunların hepsinin hesabı size sorulur. Çocuk öldürenler katildir. Savcılara buradan sesleniyorum. Çocuk öldürenleri savunanlara şerefli savcılar dosya hazırlasın. Niye hazırlamıyorsunuz? Sosyal medyayı da mı takip etmiyorsunuz? Katilleri, hesaba mı çekemiyorsunuz? Ben size daha ne diye bağırayım? Bunların hepsi görülecek Hazırlanmayan savcılar da bugün bu tarihte yüzler önüne eğilerek yaşayacak. Şimdi biz bunları unutmadık. Ama şunu bilin. Bizde korku yok. Bu kapıyı açın. Mısır'a söylüyorum. Bakın bugüne kadar kaç tane konvoy yaptık. Mısır'dan geçtik. Değil mi? Üç bine yakın askeri karşımıza dizdiniz. Allah'ın izniyle geçtik. Bizi yine dünyayı çağırmaya mecbur etmeyin. Amerika'dan mı korkuyorsunuz? Ben Mısır’ın şerefli askerlerine söylüyorum. Ayağa kalkın. Kardeşleriniz ölüyor.

‘KALABALIK ONLARI TİTRETİR’

Mavi Marmara’da dediler giremezsiniz. Ne yaptık? Daha büyük bir şey yaptık. Türkiye'yi İsrail'den kurtardık. Türkiye heronlardan kurtuldu. Türkiye bağımsız silah sanayini kurdu. Türkiye ayağa kalktı. Bu Karabağ nasıl alındı? İsrail’e mahkum olsaydık bir tane silahımız olmazdı. Onun için Mavi Marmara'ya laf vuranlar çarpılır.  Siyonistler şunu çok iyi bilin. Bir an önce ateşkes ilan edin. Bakın eğer ateşkes ilan etmezseniz bunun sonuçları herkes için ağır olur. Sahabenin dediği gibi ya kalım, ya ölüm. Üçüncü yol yok. Türkiye bunu çok iyi biliyor. Ve Türkiye'deki halk hazır. Sadece kalabalık bir şekilde Adana'da bulunun yeter. O kalabalık onları titretir.  Ayağa kalkın. Uyumayın. Öyle birileri kafanızı karıştırmasın. Bu sefer daha büyük sonuçlar alacağız.”