İş İnsanları Çadır Kandıra Sofrası'nda buluştu

İş insanı Sercan Özmen ile Ferdi Kaya'nın organize ettiği yaza veda yemeği Kandıra Çadır Sofrası'nda gerçekleşti. iş, siyaset ve spor dünyasında birçok isim katıldı.

İş İnsanları Çadır Kandıra Sofrası'nda buluştu

'YOĞUN KATILIM SAĞLANDI'

Sercan Özmen ve Ferdi Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, iş, siyaset ve spor dünyasında birçok isim katıldı.

'SERCAN ÖZMEN KONUŞMA YAPTI'

Kandıra Çadır Sofrası'nın sahibi Sercan Özmen yaptığı konuşmada," Bir kenti, kent yapan değerler vardır, bunlar sadece kentin taşı, toprağı değildir. Kente ve içinde yükselen binalara ruh katan o şehrin sokağında adımlayanlar ve derdi olanlardır.  Kentine, kentin caddesine, sokağına, insanına dokunan ve yaşadığı şehri için sözü olan insan bana göre bu kentin en büyük değeridir ve bu değer burada vücut bulmuş halidir. Bu güzel insanlar ile bir arada olma onuru bile bana göre her şeyin üstündedir. Bu şehre de ruh veren, yaşanır kılanda sizlerin varlığıdır. Bazen bir bahane ararız ya dostlarla olmak adına işte bizde yazın yorgunluğunu bahane ettik, sonbaharın geliyorum sinyalini dostlarımızla toplanma vesilesi kıldık."

'İYİ Kİ GELDİNİZ'

Özmen sözlerine şöyle devam etti ;" Biz vedayı daha da güçlü buluşmak adına sözleşme olarak görüyoruz ve gelecek yaz için yeni hikayeler yazmak adına buluşmayı diledik ve sizlerle sözleştik.. Buraya bakınca Türkiye’nin farklı yerlerinden gelip de bu kent için kalbi atanlarla, bu kent de doğanların kaynaşmasına tanık olmak bana göre bu kenti anlamak ve anlatmaktır.Derdine isyan eden değil bu kenti dert edinen insanlarla olmak hepimize dermandır.
 Hepiniz hoş geldiniz, hoşluk getirdiniz ve iyi ki geldiniz, iyilikle geldiniz
" diye konuştu.