İzmit'li Ziraat Odası kadın çiftçilerinden Güneydoğu çıkarması

İzmit'li kadın çiftçiler Güneydoğu Anadolu bölgesine gezi programı düzenledi.

İzmit'li Ziraat Odası kadın çiftçilerinden Güneydoğu çıkarması

İzmit Ziraat Odası  kadın çiftçiler ile birlikte Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki Urfa, Diyarbakır ve Mardin İllerine tarımsal ve kültürel anlamda gezi düzenledi. İzmit’in köylerinde çiftçilik yapan kadınlarımız yöre halkıyla kaynaşarak, bölge hakkında bilgiler alıp yerinde görme fırsatı buldu.

Bölgenin kültürü ve tarımı hakkında bilgiler öğrenen kadın çiftçiler memnuniyetini dile getirdi."İzmit Ziraat Odası olarak bu gezide emeği geçen, bizi Diyarbakır'da ağırlayan iş adamı Mehmet Eryılmaz’a, Mardin'de ağırlayan iş adamı Abdurrahman Dağ’a, Diyarbakır’ı bize tanıtan İl Kültür Müd. Yardımcısı Aziz Karaaslan’a ve personeline bizi yalnız bırakmadıkları için ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz."

Gezimizde Mardin Midyat’ta 3.sü düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivaline katıldık. Burada bizimle ilgilenen Mardin Midyat Ziraat Odası Başkanı  Abdulhalim Gümüş’e teşekkür ederiz.

İzmit Ziraat Odası olarak kadın çiftçiler ile birlikte terör örgütü pkknın dağa kaçırdığı çocuklar için Diyarbakır'da eylemini sürdüren Diyarbakır annelerini ziyaret etti. Evlat nöbetindeki aileleri dinleyerek kendilerine destekte bulundular. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’ın selamlarını ilettik. İzmit Ziraat Odası olarak tüm "Terörü Lanetliyoruz".