İzmit ve Derince'ye yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmit Seka Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki eski binaların yerine yeni hastane yapılması uygun görünüp yatırım programına alındı. Bu kapsamda İzmit ve Derince'ye yeni hastane binası yapılacak

İzmit ve Derince'ye yeni hastane yapılacak

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, İzmit Seka Devlet Hastanesinin mevcut yerleşkedeki eski binaları yerine 250 yataklı ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ana yerleşkedeki eski binaları yerine ise 400 yataklı yeni hastane yapılması Sağlık Bakanlığı tarafından uygun görülmüş olup yatırım programına alındığını açıkladı.

 

“BİNALARIN EKONOMİK ÖMÜRLERİNİ DOLDURMASI NEDENİYLE…”

“Yeni sağlık yatırımlarımızla Kocaeli halkımızın hizmetindeyiz.” diyerek konuyla alakalı paylaşım yapan Hülagü, “Sağlık Bakanlığınca yürütülmekte olan bölge tabanlı sağlık hizmetleri planlama çalışmaları kapsamında, Kocaeli İlimizde artan nüfus yoğunluğu ve hizmet binalarının ekonomik ömürlerini doldurması nedeniyle:

 

DERİNCE’YE 400, İZMİT’E 250 YATAKLI YENİ HASTANE

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ana yerleşkedeki eski binaları yerine 400 yataklı, İzmit Seka Devlet Hastanesi'nin mevcut yerleşkedeki eski binaları yerine ise 250 yataklı yeni hastane yapılması Sağlık Bakanlığınca uygun görülmüş olup yatırım programına alınmıştır.

 

“KOCAELİ İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

Sağlıkta kalite ve erişilebilirlik bizim önceliğimiz. Kocaeli, yeni sağlık yatırımlarıyla sağlıkta örnek bir il olmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sağlıkta dönüşümü sürdürüyor ve sağlıklı bir Kocaeli için durmaksızın çalışıyoruz!” ifadelerini kullandı.