Kamyon ezip geçmişti: 15 yaşındaki Miray Kaya ile 6 yaşındaki Elif Kaya hayatını kaybetti

İzmit'te bir kamyonun trafik ışıklarında bekleyen otomobillerin arasına daldığı kazadan acı haber geldi, 15 yaşındaki Miray Kaya ile 6 yaşındaki Elif Kaya hayatını kaybetti

Kamyon ezip geçmişti:  15 yaşındaki Miray Kaya ile 6 yaşındaki Elif Kaya hayatını kaybetti

Kaza, İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde meydana geldi. İddialara göre: 38 AFN 983 ve 16 FCH 74 plakalı otomobillere İzmit istikametine seyir halinde olan 41 APV 561 plakalı kamyon çarptı. Olay yerinden uzaklaşan kamyon sürücüsü, jandarmaya teslim oldu. İhbar üzerine bölgeye İtfaiye, Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmanın ardından araçta bulunan otomobil sürücüsü Şenol Kaya, küçük kızı Elif Kaya(6) Kocaeli Şehir Hastanesine kaldırıldı. Anne Hatice ve kızı Miray Kaya ise KOÜ Araştırma ve Uygulama ve Hastanesine kaldırıldı.

6 yaşındaki Elif ve 13 yaşındaki ablası Miray yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Anne Hatice Kaya’nın durumu ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Çiçekçilik yapan baba Şenol Kaya’nın vücudunda kırıklar oluştuğu hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İKİNDİ NAMAZINDA KALKACAK

En büyük çocukları şehir dışında yat kaptanı olarak çalışan Miraç Kaya’nın ise acı haberi aldıktan sonra Kocaeli’ye doğru yola çıktığı öğrenildi. Öte yandan Miray Kaya ve kardeşi Elif Kaya, hastanede tamamlanan işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. İki kardeşin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kartepe Şirinsulhiye Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Şirinsulhiye Mezarlığında toprağa verilecek.