Manisa FK hazırlıkları bugün başlıyor

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında, Manisa FK ile karşılaşacak olan Kocaelispor, bugün hazırlıklarına başlayacak. Amed Sportif Faaliyetler maçından sonra 3 gün izne giren takım, bugün Brunga Tesisleri'nde toplanarak maçın hazırlıklarına start verecek.

Manisa FK hazırlıkları bugün başlıyor

2 EKSİĞİMİZ VAR

Kocaelispor bugün Manisa FK maçının hazırlıklarına başlayacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam önderliğinde gerçekleşecek olan çalışma 2 eksik ile sürdürülecek. Milli takım kamplarına katılan Aaron Appindangoye ve Ryan Mendes, 11 Eylül’e kadar çalışmalara katılamayacak. Milli takım maçlarının ardından, 11 Eylül’de takıma katılacak olan futbolcularımız, bu tarihten sonra antrenmandaki yerlerini alacaklar.

FUTBOLCULAR ÇOK HIRSLANDI

Bilindiği üzere Kocaelispor, Amed Sportif deplasmanında 9 kişi kalarak mağlup oldu. 20 dakikada, 2 kırmızı kart gösteren hakem Oğuzhan Aksu, adeta maçı katletti. Yaşanan haksızlık karşısında bir hayli morali bozulan futbolcularımız ise ligin geri kalanı için oldukça bilenmiş durumda. Bir daha böyle bir olay yaşamak istemeyen oyuncularımız, bundan sonraki süreçte hem daha dikkatli, hem de daha hırslı bir futbol izletecekler. Son alınan bilgilere göre tüm futbolcuların çok fazla hırslandığı ve şampiyonluğu kafaya taktıkları öğrenildi.