Meclis'te Gölkay Park tartışması: 'Yapamıyorsanız devredin'

İzmit Meclisi'nde Gölkay Park tartışması yaşandı. MHP'li Meclis üyesi Fatih Galyan, 'Burayı belediye olarak düzenlemeyi düşünüyor musunuz? Hizmete sunulmuyorsa hizmet verecek başka bir belediyeye devredin' dedi

Meclis'te Gölkay Park tartışması: 'Yapamıyorsanız devredin'

İzmit Belediyesi’nin Temmuz ayı Meclis Toplantısı, bugün Belsa Plaza’da bulunan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yurt dışından gelen heyeti ağırlaması sebebiyle toplantıya katılmadı. İzmit Belediye Başkanvekili Mehmet Ümit Küçükkaya’nın yönettiği Meclis’te 12 gündem maddesi görüşüldü.

GALYAN: SU İÇECEK YER YOK

Toplantıda gündem dışı söz alan MHP’li Meclis üyesi Fatih Galyan, kısa süre önce ismi Bıçkıdere Göleti olarak değiştirilen ve açılış bizzat İzmit Belediye Başkanı Fatma Kapan Hürriyet tarafından yapılan Gölkay Parkı’nın son durumu ile ilgili belediyeden bilgi talep etti. Galyan, “Gölkay Park vatandaşlara hizmet için inşası sağlandı. Biz gittik. İnsanların su içecek yer bile bulamadığını gördük. Burayı belediye olarak düzenlemeyi düşünüyor musunuz? Neden burası hizmete sunulmuyor?  Hizmete sunulmuyorsa hizmet verecek başka bir belediyeye devredin” dedi.

GENÇTÜRK: HAZIRLIK YAPILACAK

İzmit Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Nazım Gençtürk, “Seçim öncesi yaptığımız açılış değil sunumdu. Önce hazırlık yapılacak, sonra hizmete girecek. İhale hazırlığı yapılacak ardından işletmelere verilecek” dedi. MHP Meclis üyesi Okan Karagöz, “Size göre lansman, bize göre seçim yatırımı. Burası daha ihale aşamasına gelmemiş. Biz orayı yerinde inceledik. 10 bağımsız alan var” ifadelerini kullandı.