Nizamettin Erdem CHP'den Aday Adayı Oldu

Nizamettin Erdem Kocaeli'den CHP'den 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı oldu.Genel merkez Ankara'ya giderek müracatı yaptı.

Nizamettin Erdem CHP'den Aday Adayı Oldu

Nizamettin  Erdem :02.12.1951 yılında Artvin Ardanuç kazasında dünyaya geldim.  ortaokul ve lise tahsilimi Artvin’de yaptım.

Nizamettin Erdem CHP’den Aday Adayı Oldu
Çalışırken tahsil hayatıma devam ettim.Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Fakültesinden  mezun oldum. 1975 yılında Artvin TC Ziraat Bankasında göreve başladım, 1976 yılında Artvin’de memurların sorunlarının çözümü için çok büyük ihtiyaç duyulan ve Artvin de ki memur arkadaşlarımın büyük bölümünün isteği üzerine, Tüm Memurlar Derneği, kısa adı  (TÜM-DER)i kurdum.
 
TÜM-DER bir yıl içinde 550 üye katılım sağladı.12.Eylül.1980 yılına kadar başkanlığını yaptım.12 Eylül darbesinin hemen akabinde, Erzurum 9’uncu  Kolordu’nun Genel Müdürlüğümüze,“15 gün içerisinde Artvin İlinin  dışına çıkması gerekir” talimatları üzerine 24 Eylül günü Genel Müdürlüğümüz emri ile Giresun/Görele İlçesi Çanakçı nahiyesindeki T.C. Ziraat bankası şübemize sürgüne gönderildim. 2 yıl orada Sürgünde kaldım bu süre içerisinde 20 Mayıs 1981’de tutuklandım 5,5 ay içeride  kaldıktan sonra tahliye
tutuksuz yargılanmak üzere serlbest kaldım.Tekrar görevime başladım.

8 Kasım 1982 yılında kendi isteğimle, ömrümün daha uzun kısmını geçirdiğim, ikinci Memleketim dediğim Kocaeli m deki T.C.Ziraat Bankası Bekir dere üç yoldaki Mehmet Alipaşa Şubemize  tayin istedim,uzun zaman bu şubemizde görev yaptıktan sonra 1996 yılında Kocaeli Merkez Şubemize tayinle geldim, 2002 yılında sonunda emekli oldum. Benim Dünya görüşüme hangi sivil toplum kuruluşu yakın, hangi parti de nerede halktan yana  siyaset yapabilirim düşüncesiyle baktım  benim düşünceme en yakın Cumhuriyet Halk Parti sini gördüm ve üye oldum. 20 yıldır CH.Partim de nefer olarak elimden gelen bütün katkıyı yapmaya çalıştım, bu süre içerisinde uzun süre Kocaeli İl Eğitim Komisyonlarında çalıştım.
Saygılarımla..

Nizamettin ERDEM
CHP 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı