'Şehir havaya girmeye başladı'

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 'Motivasyonumuz üst seviyede, şehir de havaya girmeye başladı. Rehavete gerek yok, gider Ankaragücü'nü de yeneriz' dedi

'Şehir havaya girmeye başladı'

REHAVETE GEREK YOK

Sözlerine geçtiğimiz hafta kazanılan Ümraniyespor maçı değerlendirerek başlayan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Ümraniyespor ligin en iyi oynayan takımlarından birisi. Rakibe kaleye vurabilecekleri pozisyon vermedik. Çok net, atağı sonlandırabileceğimiz pozisyonlar olacaktı ancak onları yakalayamadık. Rakibin açıklarını yeterince kullanamadık. Ancak ofansif ve defansif anlamda takım bütünlüğümüz ön plana çıktı. Tam bir takım oyunu sergiledik. Her oyuncunun sorumluluk aldığı bir müsabaka oynadık. Oyuncular da artık birbirini tanımaya başladı. Sistemimiz git gide yerine oturuyor. Biz yeni bir takımız, takımımızda birçok yeni oyuncu var. Aslında sezon başından beri bu noktayı işaret ediyorduk. Mükemmel değiliz ancak daha iyi olacağımızın sinyallerini verdik, o açıdan umutluyuz. Üçüncü ile aramızdaki puan farkını 4’e çıkardık. Eksiklerimizi tespit ediyoruz. Daha fazla çalışmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz, rehavete gerek yok. Hep daha iyisini isteyeceğiz. Üstüne koyarak devam ettiğimiz takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Gider Ankaragücü'nü de yeneriz" dedi.

 

MOTİVASYONUMUZ ÜST SEVİYEDE

Herhangi bir sakat oyuncunun olmamasının sevindirici olduğunu belirten Sağlam, "Markao idmanlara başladı. Şu an da gayet iyi durumdayız. Motivasyonumuz üst seviyede, şehir de havaya girmeye başladı” dedi.
Elindeki oyunculardan en üst seviye verim almak istediğini söyleyen Ertuğrul Sağlam, “Her futbolcuyla ayrı ayrı ilgileniyoruz. Hepsinden verim almak ana hedefimiz. Son haftalarda korner ve serbest vuruşlardaki hamlelerimize antrenmanlarda çalışıyoruz. Bugüne kadar az verim aldığımız oyuncuların da üstünde çalışacağız. Ben özellikle medyadan da, taraftardan da destek istiyorum. Onların da bu noktada bize ve oyunculara destek olması gerekir. Özellikle taraftarlardan isteğim oyuncularımıza sahip çıksınlar” ifadelerini kullandı.