SMA değil

Kocaeli'de yaşayan Aslan çifti, SMA Tip 2 hastası çocukları Mehmet Aslan'ın tedavisi için gereken 1 milyon 819 bin 500 dolar toplandı

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
SMA değil

Kocaeli’de yaşayan 1,5 yaşındaki Mehmet Aslan’a Ağustos 2023’te SMA Tip 2 Ölümcül Kas Hastalığı teşhisi konuldu. Çocuklarının iyileşmesi için valilik onaylı kampanya başlayan aile, vatandaşların destekleriyle Mehmet Aslan’ın Dubai’de bulunan Zolgensma adlı tedavi merkezindeki tedavisi için gereken 1 milyon 819 bin 500 dolar toplanmış oldu. Aile ücretin toplandığını İnstagram üzerinden duyurdu.

HERKES SEFERBER OLDU

Özcan Ailesi, almış oldukları izinler ile oğulları için Valilik onaylı bir kampanya başlattı. Bu kampanya onlarca gönüllü tarafından, pek çok noktada kurulan standtlar, yapılan kermesler ve etkinlikler ile destek verildi. Kocaeli halkının büyük destek olduğu Minik Mehmet Aslan'ın tedavisi için gerekli olan paranın toplanması için herkes adeta seferber oldu.

MEHMET ASLAN'DA TAMAM

Kocaeliler, son 1 yıllık süreçte SMA Hastası olan Hamza Aboljoud, Yusuf Barkın Kaplan, Aytun Miraç bebek için el ele verdi. Yüzlerce gönüllünün yürüttükleri kampanyalar sonucunda son olarak gönüllüleri tarafından "Mavi gözlü dev adam" denilen Mehmet Aslan içinde gereken tedavi parası toplandı.

ESLEM LİNA'YA DA NEFES OLALIM

Mehmet Aslan'ın, önümüzdeki günlerde ailesi ile birlikte tedavisi için yurt dışına götürülmesi beklenirken, şimdi gönüllüler kısa bir süre önce valilik onaylı kampanya başlatılan Derinceli Akbaş ailesinin küçük kızları Eslem Lina Akbaş için harekete geçti. Haydi Kocaeli kampanyası yüzde 16 seviyesine olan Eslem Lina'ya da nefes olalım.