İbrahim Efe disipline sevk edildi!

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin Türkiye gündemine oturduğu taşkınlığı sonrası Efe'nin disipline sevk edildiğini açıkladı

İbrahim Efe disipline sevk edildi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İzmit Belediye personeli ve AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Efe arasındaki gerginlik sonrası açıklama yaptı. Başkan Talus, Efenin yaptığı taşkınlıktan dolayı disipline sevk edildiğini ifade etti. Dün Kocaeli Şehir Hastanesi merdiveni ile ilgili yaşanan arbede, ulusal gündeme de konu olmuştu.

 

'DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLADI'

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, koniyla ilgili yaptığı açıklamada üzgün olduklarını belirterek darp edilen işçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Talus: "İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız.
Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız." diye konuştu.